Menukaart

Voorgerechten

Brandade van aardappel – scampi – geconfijte tomaat 17,00
Garnaalkroket – tartaar – gefruite peterselie 15,00
Carpaccio van ossenhaas – parmezaan – rucola 17,00
Stoffels-tomaten – burrata – pesto – basilicum 15,00
Soep van butternut – spekjes 9,00

Hoofdgerechten

Vol-au-vent – mousseline – bladerdeeg 20,00
Varkenswangetjes, traag gegaard – Loonse siroop – tafelbier 22,00
Onglet – saladeboeketje – saus van sjalot & rozemarijn 25,00
Zeetong ‘Meunière’ dagprijs
Ravioli – aubergine – ricotta – truffelsaus 20,00

Bij de hoofdgerechten worden verse frietjes of ovenaardappeltjes geserveerd.

Nagerechten

Dame blanche 10,00
Crème brûlée 10,00
Cremeux van framboos – witte chocolade 12,00
Assortiment van kaas 15,00

Prijzen inclusief BTW en diensten

Voor gezelschappen vanaf 5 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen verzorgen.

Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons aub.  Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. Dank voor uw begrip.

Smakelijk !