Menukaart

Voorgerechten

Brandade van aardappel – scampi – geconfijte tomaat17,00
Garnaalkroket – tartaar – gefruite peterselie15,00
Carpaccio van ossenhaas – parmezaan – rucola17,00
Stoffels-tomaten – burrata – pesto – basilicum15,00
Soep van butternut – spekjes9,00

Hoofdgerechten

Vol-au-vent – mousseline – bladerdeeg20,00
Varkenswangetjes, traag gegaard – Loonse siroop – tafelbier22,00
Onglet – saladeboeketje – saus van sjalot & rozemarijn25,00
Zeetong ‘Meunière’dagprijs
Ravioli – aubergine – ricotta – truffelsaus20,00

Bij de hoofdgerechten worden verse frietjes of ovenaardappeltjes geserveerd.

Nagerechten

Dame blanche10,00
Crème brûlée10,00
Cremeux van framboos – witte chocolade12,00
Assortiment van kaas15,00

Prijzen inclusief BTW en diensten

Voor gezelschappen vanaf 5 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen verzorgen.

Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons aub.  Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. Dank voor uw begrip.

Smakelijk !