Doopfeest Alken

‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een doopfeest in de omgeving van Alken

Zoekt u bij Alken een degelijke plaats voor een doopfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende keuze. In en rond Alken is ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago als het gaat over het houden van een doopfeest of soortgelijke events. De uitstekende localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Alken en de kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige doopfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze prachtige feestzalen en in de elegante tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw doopfeest zeker ook in alle comfort en luxe in de tuin laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze lekkere culinaire creaties. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en super verse ingrediënten worden bovendien op klassevolle manier geserveerd en gepresenteerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen nabij Alken valt er in de ruime buurt heel wat interessants te vinden. U kunt de nabijgelegen steden zoals Alken, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een fraai doopfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Alken is overigens zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Alken combineert klassevolle feestzalen met een magische tuin

Voor een geslaagd doopfeest kunt u best een heel goed voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd doopfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Alken nog dat tikkeltje extra magie.Uw doopfeest nabij Alken zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk doopfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd doopfeest!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Alken

Zoekt u in de omgeving van Alken naar een droomlocatie voor een doopfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.