Receptie Lummen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een receptie bij Lummen

Zoekt u bij Lummen een goede locatie voor een receptie? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een goede optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige reputatie verdiend in Lummen en omstreken inzake de organisatie van een receptie. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het receptie absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin laten doorgaan. Daarnaast serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een zeer fraaie omgeving nabij Lummen. U kunt de naburige prachtsteden zoals Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk receptie van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lummen is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Lummen combineert gezellige feestruimtes met een prachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw receptie. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw receptie heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Lummen te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw receptie nabij Lummen nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Lummen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw receptie genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol receptie!

Scoor met een receptie in het aangename en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Lummen

Zoekt u in de omgeving van Lummen naar een droomlocatie voor een receptie? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Lummen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.