Trouwfeest Bilzen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een trouwfeest nabij Bilzen

Zoekt u nabij Bilzen een geschikte stek voor een trouwfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede keuze. In en rond Bilzen is ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft het verwelkomen van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u bij uw trouwfeest een toffe tuinreceptie wil houden. Voorts serveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Uw gasten kunnen naar hartenlust genieten van een divers culinair gamma van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw trouwfeest volledig af. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie omgeving in de omgeving van Bilzen. U kan de nabijgelegen steden zoals Bilzen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wil u nog meer voor een prachtig trouwfeest? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Bilzen combineert gezellige feestzalen met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw trouwfeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Bilzen besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Bilzen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Imponeer uw gasten met een trouwfeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Bilzen

Zoekt u in de omgeving van Bilzen naar een droomlocatie voor een trouwfeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.