Receptie Bilzen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een receptie in de omgeving van Bilzen

Zoekt u vlakbij Bilzen een goede locatie voor een receptie? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam verworven in en rondBilzen aangaande het vieren van een receptie. De knappe ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Bilzen en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige receptie maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in onze feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het receptie zeker ook probleemloos in de tuin laten doorgaan. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze fijne culinaire topcreaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden bovendien op smaakvolle wijze geserveerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Voorts is ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke buurt vlakbij Bilzen. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Bilzen, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk receptie van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof nabij Bilzen is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw receptie. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Bilzen besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw receptie heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw receptie nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra magie.Uw receptie nabij Bilzen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw receptie genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol receptie!

Imponeer uw gasten met een receptie in het sfeervolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Bilzen

Zoekt u in de omgeving van Bilzen naar een droomlocatie voor een receptie? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Bilzen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.