Receptie Genenbos

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een receptie bij Genenbos

Zoekt u in de buurt van Genenbos een degelijke locatie voor een receptie? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende optie. In en ver buiten Genenbos is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago inzake de organisatie van een receptie of soortgelijke events. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een receptie een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de knappe feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw receptie zeker ook probleemloos in de buitenlucht laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke culinaire topcreaties. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een gevarieerd gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelegen bij Genenbos is er in de buurt veel interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedroomd receptie van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present ‘t Krekelhof nabij Genenbos is overigens vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeerplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Genenbos combineert stijlvolle zalen met een mooie tuin

Voor een succesvol receptie kunt u best een heel degelijk uitgeruste toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genenbos besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk receptie, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw receptie nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Genenbos zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw receptie genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk receptie beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een receptie in het stijlvolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Genenbos

Zoekt u in de buurt van Genenbos naar een droomlocatie voor een receptie? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw receptie een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Genenbos maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een receptie in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.