Workshop Limburg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een workshop in de omgeving van Limburg

Zoekt u een geschikte locatie bij Limburg voor een workshop? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende keuze. In en rond Limburg is ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie als het gaat over het houden van een workshop of soortgelijke gebeurtenissen. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een workshop een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in onze prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt uw workshop eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin houden. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze super lekkere culinaire topcreaties. En dat in diverse feestformules op maat. De genodigden kunnen genieten van een divers gastronomisch assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw workshop af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Limburg is er in de ruime buurt zeer veel fraais te vinden. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wil u nog meer voor een geslaagd workshop? Onze locatie bij Limburg is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg combineert knappe feestzalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol workshop kan u best een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw workshop aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd workshop, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een workshop op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw workshop nabij Limburg nog dat tikkeltje extra magie.Uw workshop nabij Limburg zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons ervaren horecateam de beste drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen workshop beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een workshop in het stijlvolle en gerieflijke ‘t Krekelhofbij Limburg

Zoekt u in de omgeving van Limburg naar een droomlocatie voor een workshop? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw workshop een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een workshop met alles erop en eraan. Naast een workshop is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk workshop in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een workshop in een wondermooie betoverende locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol workshop te organiseren. Uw workshop zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw workshop. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw workshop naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.