Doopfeest Schoonbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een doopfeest in de omgeving van Schoonbeek

Op zoek naar een geschikte plek in de buurt van Schoonbeek voor een doopfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende keuze. In en rond Schoonbeek is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago als het gaat over het verzorgen van een doopfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Ideaal voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u naast uw doopfeest een gezellige tuinreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze super lekkere culinaire topcreaties. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. De gasten kunnen ongebreideld smullen van een divers gastronomisch assortiment van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gesitueerd bij Schoonbeek is er in de buurt heel wat fraais te vinden. U kunt de naburige steden zoals Schoonbeek, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een mooi doopfeest? Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Schoonbeek combineert klassevolle zalen met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw doopfeest. U kan er van op aan dat de zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Schoonbeek te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw doopfeest nabij Schoonbeek zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren en attente team lekkere drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een heerlijk doopfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het stijlvolle en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Schoonbeek

Zoekt u een klassevolle locatie voor een doopfeest nabij Schoonbeek? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.