Walking dinner Herk-de-stad

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een walking dinner bij Herk-de-stad

Zoekt u bij Herk-de-stad een goede plaats voor een walking dinner? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige reputatie verworven in Herk-de-stad en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een walking dinner. De fraaie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Herk-de-stad en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle walking dinner maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan het walking dinner zeker ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze fijne culinaire topcreaties. En dat in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en super verse basisingrediënten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw walking dinner volledig af. Gesitueerd bij Herk-de-stad valt er in de ruime omgeving veel interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad combineert gezellige feestzalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol walking dinner kan u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Herk-de-stad te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Herk-de-stad zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw walking dinner genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het sfeervolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Herk-de-stad

Zoekt u in de omgeving van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.