Bruiloft Wellen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een bruiloft in de omgeving van Wellen

Zoekt u een geschikte locatie vlakbij Wellen voor het houden van een bruiloft? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima mogelijkheid. In en rond Wellen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over de organisatie van een bruiloft of soortgelijke events. Gesitueerd langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer interessant voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw bruiloft een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze fijne culinaire meesterwerkjes. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle wijze gepresenteerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw bruiloft volledig af. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een mooie setting in de omgeving van Wellen. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedroomd bruiloft van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie bij Wellen is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Wellen combineert klassevolle feestruimtes met een fraaie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw bruiloft. Bij ‘t Krekelhof in de omgeving van Wellen besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw bruiloft nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Wellen zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw bruiloft genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd bruiloft!

Imponeer uw genodigden met een bruiloft in het aangename en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Wellen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Wellen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Wellen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.