Studiedag Limburg

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een studiedag bij Limburg

Zoekt u vlakbij Limburg een goede zaal voor een studiedag? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst sterke naam verworven in Limburg en omstreken aangaande de organisatie van een studiedag. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een studiedag een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Perfect voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw studiedag een toffe receptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze super lekkere culinaire meesterwerkjes. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatieve en super verse ingrediënten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw studiedag volledig af. Gesitueerd nabij Limburg valt er in de ruime omgeving heel wat moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig studiedag? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg is overigens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw studiedag. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met uitzicht op de fabuleuze tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een studiedag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Limburg. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een studiedag op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw studiedag nabij Limburg nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw studiedag nabij Limburg zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw studiedag genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd studiedag!

Imponeer uw gasten met een studiedag in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie voor een studiedag nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw studiedag een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een studiedag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk studiedag in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een studiedag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol studiedag te organiseren. Uw studiedag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw studiedag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw studiedag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.