Receptie Kuringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een receptie in de omgeving van Kuringen

Zoekt u een locatie in de buurt van Kuringen voor een receptie? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke naam opgebouwd in Kuringen en ver daarbuiten inzake de organisatie van een receptie. De prima ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Kuringen en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle receptie maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u bij uw receptie een stijlvolle tuinreceptie wil houden. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze fijne gastronomische topcreaties. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw receptie volledig af. Gesitueerd bij Kuringen valt er in de ruime buurt zeer veel interessants te ontdekken. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig receptie van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kuringen combineert stijlvolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw receptie. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw receptie aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kuringen te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw receptie nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw receptie nabij Kuringen zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw receptie genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk receptie beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een receptie in het stijlvolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Kuringen

Zoekt u in de buurt van Kuringen naar een droomlocatie voor een receptie? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Kuringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een receptie in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.