Babyborrel Borgloon

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een babyborrel in de omgeving van Borgloon

Zoekt u een geschikte plek in de buurt van Borgloon voor een babyborrel? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede reputatie opgebouwd in en rondBorgloon inzake de organisatie van een babyborrel. De fraaie localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Borgloon en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle babyborrel maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan het babyborrel eventueel ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht organiseren. Dat alles is mogelijk bij het nuttigen van onze fijne gastronomische topcreaties. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. De gasten kunnen proeven van een divers culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw babyborrel af van top tot teen. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fantastische setting nabij Borgloon. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd babyborrel van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de omgeving van Borgloon is overigens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Borgloon combineert stijlvolle zalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u best een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw babyborrel heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd babyborrel, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Borgloon. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra .Uw babyborrel nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen babyborrel beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een babyborrel in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Borgloon

Op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Borgloon? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Borgloon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.