Huwelijksfeest Alken

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Alken

Zoekt u bij Alken een geschikte zaal voor een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende evenementen zoals onder andere een huwelijksfeest een zeer goede optie. In en ver buiten Alken is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie inzake het houden van een huwelijksfeest of soortgelijke events. De uitstekende situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Alken en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige huwelijksfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het huwelijksfeest absoluut ook in alle comfort en luxe in de tuin laten doorgaan. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze fijne culinaire meesterwerkjes. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Voorts is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een wondermooie setting nabij Alken. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Alken, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een mooi huwelijksfeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Alken is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Alken combineert klassevolle feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een geslaagd huwelijksfeest kan u best een heel degelijk geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Alken besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Alken nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksfeest nabij Alken zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een huwelijksfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Alken

Zoekt u in de buurt van Alken naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.