Trouwfeest Genenbos

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een trouwfeest nabij Genenbos

Zoekt u vlakbij Genenbos een geschikte stek voor een trouwfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam verworven in Genenbos en ver daarbuiten inzake het verzorgen van een trouwfeest. De uitstekende localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Genenbos en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle trouwfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u naast uw trouwfeest een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze overheerlijke culinaire creaties. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd culinair aanbod van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw trouwfeest af van top tot teen. Gelegen nabij Genenbos is er in de buurt heel wat interessants te vinden. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat wil u verder nog voor een mooi trouwfeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos is trouwens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kunt u best een heel degelijk voorziene locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd trouwfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genenbos. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Genenbos zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Imponeer uw genodigden met een trouwfeest in het klassevolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Genenbos

Zoekt u in de buurt van Genenbos naar een droomlocatie voor een trouwfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.