Huwelijksverjaardag Opglabbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een huwelijksverjaardag in de omgeving van Opglabbeek

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Opglabbeek voor een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende gebeurtenissen zoals bvb. een huwelijksverjaardag een uitstekende optie. In en ver buiten Opglabbeek is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago inzake de organisatie van een huwelijksverjaardag of soortgelijke evenementen. Gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksverjaardag een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere hapjes in de prachtige feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het huwelijksverjaardag dus ook met alles erop en eraan in de tuin laten plaatsvinden. Voorts serveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Uw gasten kunnen smullen van een gevarieerd gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een sublieme omgeving in de omgeving van Opglabbeek. U kunt de nabijgelegen steden zoals Opglabbeek, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wil u nog meer voor een prachtig huwelijksverjaardag? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek is bovendien vlot en snel te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek combineert gezellige feestzalen met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw huwelijksverjaardag. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Opglabbeek. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Opglabbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksverjaardag in het gezellige en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Opglabbeek

Zoekt u in de buurt van Opglabbeek naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De prima ligging nabij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie betoverende locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.