Doopfeest Limburg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een doopfeest in de buurt van Limburg

Zoekt u bij Limburg een goede locatie voor een doopfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende mogelijkheid. In en rond Limburg is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie als het gaat over het houden van een doopfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Fraai gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een doopfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in de prachtige feestzalen en in de elegante tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan uw doopfeest zeker ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht houden. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze fijne culinaire meesterwerkjes. En dat gegoten in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden daarenboven op nette manier gepresenteerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een mooie buurt in de omgeving van Limburg. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geweldig doopfeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert gezellige feestzalen met een idyllische tuin

Voor een geslaagd doopfeest kan u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw doopfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra .Uw doopfeest nabij Limburg zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame horecateam lekkere drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen doopfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een doopfeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Zoekt u in de buurt van Limburg naar een droomlocatie voor een doopfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.