Babyborrel Limburg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een babyborrel in de omgeving van Limburg

Zoekt u nabij Limburg een geschikte locatie voor een babyborrel? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede reputatie opgebouwd in en rondLimburg aangaande het vieren van een babyborrel. De knappe localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Limburg en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige babyborrel maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Interessant voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u bij uw babyborrel een stijlvolle receptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze lekkere culinaire meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw babyborrel af van top tot teen. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een schitterende omgeving in de buurt van Limburg. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai babyborrel van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie nabij Limburg is bovendien vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert knappe feestruimtes met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw babyborrel. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Limburg besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In onze betoverende tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Limburg nog dat tikkeltje extra .Uw babyborrel nabij Limburg zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw babyborrel genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen babyborrel beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een babyborrel in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Limburg

Zoekt u in de omgeving van Limburg naar een droomlocatie voor een babyborrel? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.