Doopfeest Genk

‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een doopfeest in de buurt van Genk

Zoekt u een geschikte locatie bij Genk voor een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei gebeurtenissen zoals bvb. een doopfeest een prima optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm degelijke naam verdiend in Genk en omstreken aangaande de organisatie van een doopfeest. De uitstekende localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Genk en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle doopfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons genieten van lekkere gerechten in de formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer interessant voor als het mooi weer is of voor als u naast uw doopfeest een toffe tuinreceptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere culinaire meesterwerkjes. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze gepresenteerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw doopfeest af van top tot teen. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie buurt in de buurt van Genk. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Genk, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd doopfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Genk combineert gezellige zalen met een prachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw doopfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Genk besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de Orangerie met uitzicht op de magnifieke tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra .Uw doopfeest nabij Genk zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren en attente horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol doopfeest!

Imponeer uw gasten met een doopfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Genk

Op zoek naar een geschikte locatie voor een doopfeest nabij Genk? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Genk, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.