Walking dinner Opglabbeek

‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een walking dinner nabij Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie vlakbij Opglabbeek voor het houden van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse gebeurtenissen zoals onder andere een walking dinner een zeer geschikte keuze. In en ver buiten Opglabbeek is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie inzake de organisatie van een walking dinner of soortgelijke gebeurtenissen. De prima ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Opglabbeek en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle walking dinner maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan het walking dinner zeker ook in alle comfort en luxe in de tuin laten doorgaan. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van ware topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen smullen van een gevarieerd gastronomisch gamma van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd bij Opglabbeek valt er in de omgeving heel wat interessants te vinden. U kunt de naburige steden zoals Opglabbeek, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Opglabbeek combineert knappe feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol walking dinner kunt u best een heel goed voorziene locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk walking dinner, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Opglabbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw walking dinner nabij Opglabbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons attente horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen walking dinner beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd walking dinner!

Maak indruk met een walking dinner in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Opglabbeek

Zoekt u in de omgeving van Opglabbeek naar een droomlocatie voor een walking dinner? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.