Jubileum Zutendaal

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een jubileum in de omgeving van Zutendaal

Zoekt u vlakbij Zutendaal een geschikte plaats voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een jubileum een uitstekende optie. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke reputatie opgebouwd in Zutendaal en ver daarbuiten als het aankomt op het verzorgen van een jubileum. Fraai gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het jubileum zeker ook probleemloos in de tuin organiseren. Voorts serveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen smullen van een gevarieerd culinair gamma van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw jubileum af van top tot teen. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een sublieme omgeving in de omgeving van Zutendaal. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk jubileum van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zutendaal is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Zutendaal combineert stijlvolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol jubileum kunt u best een heel degelijk voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zutendaal besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de magnifieke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra .Uw jubileum nabij Zutendaal zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk jubileum beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol jubileum!

Maak indruk met een jubileum in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Zutendaal

Zoekt u in de omgeving van Zutendaal naar een droomlocatie voor een jubileum? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Zutendaal maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.