Huwelijksfeest Schoonbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een huwelijksfeest nabij Schoonbeek

Zoekt u in de buurt van Schoonbeek een degelijke zaal voor een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende gebeurtenissen zoals o.a. een huwelijksfeest een zeer geschikte keuze. In en ver buiten Schoonbeek is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het houden van een huwelijksfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De knappe situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Schoonbeek en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de talloze troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle huwelijksfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het huwelijksfeest dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht organiseren. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze overheerlijke gastronomische meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij ons zo ruim dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd culinair assortiment van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Gesitueerd bij Schoonbeek is er in de buurt heel wat fraais te ontdekken. U kan de nabijgelegen steden zoals Schoonbeek, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een geslaagd huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek combineert gezellige feestzalen met een prachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw huwelijksfeest. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de orangerie met uitzicht op de sublieme tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Schoonbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksfeest nabij Schoonbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen huwelijksfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol huwelijksfeest!

Maak indruk met een huwelijksfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Schoonbeek

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een huwelijksfeest nabij Schoonbeek? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ons van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Schoonbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.