Jubileum Groot-Loon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een jubileum nabij Groot-Loon

Zoekt u een locatie bij Groot-Loon voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse feestelijkheden zoals o.a. een jubileum een uitstekende optie. In en rond Groot-Loon is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het organiseren van een jubileum of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gesitueerd naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het jubileum zeker ook in alle comfort in de tuin vieren. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze fijne gastronomische creaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een gevarieerd culinair assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw jubileum op en top af. Gesitueerd nabij Groot-Loon valt er in de buurt veel interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk jubileum van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is onze locatie vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Groot-Loon combineert stijlvolle feestruimtes met een magische tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw jubileum. U kunt er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de sublieme tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk jubileum, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de sublieme tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra .Uw jubileum nabij Groot-Loon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente team de beste drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen jubileum beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een jubileum in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Groot-Loon

Zoekt u in de buurt van Groot-Loon naar een droomlocatie voor een jubileum? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een jubileum is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.