Communiefeest Groot-Loon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een communiefeest nabij Groot-Loon

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Groot-Loon voor het houden van een communiefeest? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. In en rond Groot-Loon is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie wat betreft het organiseren van een communiefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De fraaie situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Groot-Loon en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle communiefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het communiefeest dus ook met alles erop en eraan in de tuin laten doorgaan. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze super lekkere gastronomische topcreaties. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gesitueerd nabij Groot-Loon is er in de buurt zeer veel fraais te ontdekken. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Groot-Loon, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos communiefeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon combineert knappe feestruimtes met een idyllische tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw communiefeest. Bij ‘t Krekelhof bij Groot-Loon besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een communiefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw communiefeest nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra cachet.Uw communiefeest nabij Groot-Loon zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons attente horecateam lekkere drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk communiefeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd communiefeest!

Imponeer uw gasten met een communiefeest in het aangename en gerieflijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Groot-Loon

Zoekt u een klassevolle locatie voor een communiefeest nabij Groot-Loon? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Groot-Loon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.