Bruiloft Kermt

‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een bruiloft in de omgeving van Kermt

Zoekt u vlakbij Kermt een geschikte plaats voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van uiteenlopende gebeurtenissen zoals o.a. een bruiloft een uitstekende keus. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer stevige reputatie verworven in Kermt en omstreken als het aankomt op de organisatie van een bruiloft. De fraaie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Kermt en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle bruiloft maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in de wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt uw bruiloft absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin organiseren. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. En dat in uiteenlopende formules op maat. De genodigden kunnen genieten van een gevarieerd gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: stijlvol en lekker. Gelokaliseerd nabij Kermt valt er in de ruime buurt heel wat interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een geslaagd bruiloft? Zowel met de auto als met trein of bus is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Kermt combineert stijlvolle feestzalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw bruiloft. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kermt besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Kermt nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Kermt zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw bruiloft genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kermt

Zoekt u in de buurt van Kermt naar een droomlocatie voor een bruiloft? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kermt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het fraaie ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie betoverende locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.