Babyborrel Bilzen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een babyborrel nabij Bilzen

Zoekt u in de buurt van Bilzen een geschikte stek voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende feestelijkheden zoals o.a. een babyborrel een prima keuze. In en ver buiten Bilzen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie als het gaat over het houden van een babyborrel of soortgelijke feestevenementen. De prima situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Bilzen en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige babyborrel maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt uw babyborrel absoluut ook probleemloos in de tuin organiseren. Voorts leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke buurt bij Bilzen. U kan de omliggende prachtsteden zoals Bilzen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een prachtig babyborrel? Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Bilzen combineert knappe feestzalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof nabij Bilzen besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de Orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk babyborrel, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw babyborrel nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw babyborrel nabij Bilzen zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol babyborrel!

Imponeer uw gasten met een babyborrel in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Bilzen

Zoekt u een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Bilzen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.