Trouwfeest Hasselt

‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een trouwfeest in de omgeving van Hasselt

Zoekt u bij Hasselt een goede plaats voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een trouwfeest een zeer goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam verdiend in Hasselt en omstreken als het aankomt op het vieren van een trouwfeest. De mooie ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Hasselt en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige trouwfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Geweldig voor wanneer het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw trouwfeest een gezellige receptie wil doen. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze fijne culinaire topcreaties. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen proeven van een gevarieerd culinair assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw trouwfeest op en top af. Gesitueerd nabij Hasselt valt er in de ruime omgeving zeer veel interessants te ontdekken. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Hasselt, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedroomd trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt is trouwens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeerplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt combineert gezellige feestruimtes met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw trouwfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd trouwfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Hasselt. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een trouwfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In de sublieme tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra .Uw trouwfeest nabij Hasselt zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren en attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk trouwfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een trouwfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Hasselt

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een trouwfeest nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Hasselt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.