Receptie Groot-Loon

‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een receptie bij Groot-Loon

Zoekt u een locatie bij Groot-Loon voor het houden van een receptie? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige reputatie verworven in Groot-Loon en ver daarbuiten betreffende het vieren van een receptie. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een receptie een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw receptie dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelegen nabij Groot-Loon is er in de ruime omgeving zeer veel fraais te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Groot-Loon, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een geslaagd receptie? Zowel met de auto als via trein of bus is onze locatie vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Groot-Loon combineert gezellige feestzalen met een mooie tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw receptie. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd receptie, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Groot-Loon te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw receptie nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Groot-Loon zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren en attente team heerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een receptie in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Groot-Loon

Zoekt u een geschikte locatie voor een receptie nabij Groot-Loon? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw receptie een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.