Babyborrel Wellen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een babyborrel nabij Wellen

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Wellen voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende events zoals bijvoorbeeld een babyborrel een prima keuze. In en ver buiten Wellen is ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie inzake het verwelkomen van een babyborrel of soortgelijke evenementen. Fraai gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de elegante tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt het babyborrel zeker ook in alle comfort in de buitenlucht laten plaatsvinden. Voorts leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust proeven van een gevarieerd culinair assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw babyborrel af van top tot teen. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke omgeving nabij Wellen. U kunt de omliggende steden zoals Wellen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig babyborrel van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present ‘t Krekelhof bij Wellen is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Wellen combineert stijlvolle feestruimtes met een fraaie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw babyborrel. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Wellen besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw babyborrel heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk babyborrel, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw babyborrel nabij Wellen zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw babyborrel genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen babyborrel beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol babyborrel!

Maak indruk met een babyborrel in het klassevolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Wellen

Zoekt u een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Wellen? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Wellen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.