Communiefeest Heusden-zolder

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een communiefeest bij Heusden-zolder

Zoekt u in de buurt van Heusden-zolder een degelijke zaal voor een communiefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke naam verdiend in en rondHeusden-zolder als het aankomt op de organisatie van een communiefeest. De mooie situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Heusden-zolder en de kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige communiefeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in de prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt uw communiefeest eventueel ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten doorgaan. Daarnaast serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete gerechten zal aantreffen. De genodigden kunnen naar hartenlust smullen van een gevarieerd gastronomisch gamma van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw communiefeest volledig af. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een mooie omgeving in de buurt van Heusden-zolder. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geslaagd communiefeest? Onze locatie bij Heusden-zolder is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Heusden-zolder combineert gezellige zalen met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw communiefeest. Bij ‘t Krekelhof in de omgeving van Heusden-zolder besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Heusden-zolder zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk communiefeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een communiefeest in het klassevolle en comfortabele ‘t Krekelhofbij Heusden-zolder

Zoekt u een klassevolle locatie voor een communiefeest nabij Heusden-zolder? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topklasse. De prima ligging vlakbij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.