Huwelijksfeest Stevoort

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Stevoort

Op zoek naar een geschikte plek in de omgeving van Stevoort voor het houden van een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei events zoals bijvoorbeeld een huwelijksfeest een prima keus. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke reputatie verworven in Stevoort en omstreken als het aankomt op de organisatie van een huwelijksfeest. De knappe situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Stevoort en de kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige huwelijksfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer interessant voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw huwelijksfeest een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze fijne culinaire meesterwerkjes. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op stijlvolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: lekker én stijlvol. Gesitueerd bij Stevoort valt er in de ruime buurt heel wat moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een mooi huwelijksfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Stevoort combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd huwelijksfeest kan u maar beter een heel goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de sprookjesachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk huwelijksfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksfeest nabij Stevoort zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren team overheerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen huwelijksfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd huwelijksfeest!

Scoor met een huwelijksfeest in het sfeervolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Stevoort

Zoekt u in de omgeving van Stevoort naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.