Huwelijksfeest Kortessem

‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een huwelijksfeest nabij Kortessem

Zoekt u nabij Kortessem een degelijke plek voor een huwelijksfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede naam verworven in en rondKortessem aangaande de organisatie van een huwelijksfeest. De fraaie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Kortessem en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle huwelijksfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het huwelijksfeest eventueel ook met alles erop en eraan in de tuin laten plaatsvinden. Daarnaast serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. En dat in diverse feestformules op maat. De gasten kunnen proeven van een gevarieerd gastronomisch assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Voorts is ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke omgeving in de omgeving van Kortessem. U kan de omliggende steden zoals Kortessem, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Kortessem combineert stijlvolle zalen met een magische tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw huwelijksfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksfeest nabij Kortessem zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons bekwame team lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksfeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Kortessem

Zoekt u een klassevolle locatie voor een huwelijksfeest nabij Kortessem? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Kortessem maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.