Lentefeest Beringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een lentefeest in de buurt van Beringen

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Beringen voor het houden van een lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei feestelijkheden zoals o.a. een lentefeest een prima optie. In en rond Beringen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago als het gaat over het organiseren van een lentefeest of soortgelijke evenementen. De knappe situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Beringen en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle lentefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw lentefeest absoluut ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht laten doorgaan. Daarnaast serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. En dat gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een fantastische buurt vlakbij Beringen. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat wil u nog meer voor een mooi lentefeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen combineert knappe zalen met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw lentefeest. Bij ‘t Krekelhof bij Beringen besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw lentefeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd lentefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Beringen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw lentefeest nabij Beringen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw lentefeest nabij Beringen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren horecateam de beste hapjes en drankjes. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol lentefeest!

Scoor met een lentefeest in het sfeervolle en comfortabele ‘t Krekelhofnabij Beringen

Zoekt u in de omgeving van Beringen naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.