Communiefeest Beringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een communiefeest in de omgeving van Beringen

Zoekt u een geschikte locatie nabij Beringen voor het organiseren van een communiefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima keuze. In en rond Beringen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie als het gaat over het verzorgen van een communiefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De prima localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Beringen en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige communiefeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het communiefeest absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Al dat moois is mogelijk onder het proeven van onze super lekkere gastronomische creaties. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle manier geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw communiefeest volledig af. Gelokaliseerd bij Beringen valt er in de ruime buurt heel wat fraais te vinden. U kunt de naburige steden zoals Beringen, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een geslaagd communiefeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen is bovendien gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeerplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Beringen combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol communiefeest kan u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk communiefeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw communiefeest nabij Beringen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw communiefeest nabij Beringen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons bekwame team lekkere drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol communiefeest!

Scoor met een communiefeest in het klassevolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Beringen

Op zoek naar een geschikte locatie voor een communiefeest nabij Beringen? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.