Communiefeest Alken

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een communiefeest nabij Alken

Zoekt u een geschikte plek nabij Alken voor het organiseren van een communiefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede naam verdiend in Alken en omstreken als het aankomt op de organisatie van een communiefeest. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het communiefeest dus ook probleemloos in de tuin vieren. Al dat moois is mogelijk onder het proeven van onze lekkere culinaire creaties. En dat in diverse formules op maat. De gasten kunnen ongebreideld genieten van een divers gastronomisch assortiment van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een fantastische buurt vlakbij Alken. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd communiefeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken is overigens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Alken combineert gezellige feestzalen met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw communiefeest. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw communiefeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een communiefeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Alken nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Alken zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons attente team lekkere drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol communiefeest!

Maak indruk met een communiefeest in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Alken

Zoekt u in de buurt van Alken naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.