Lentefeest Groot-Loon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een lentefeest bij Groot-Loon

Zoekt u nabij Groot-Loon een degelijke plek voor een lentefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede naam opgebouwd in Groot-Loon en ver daarbuiten als het aankomt op het verzorgen van een lentefeest. De prima situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Groot-Loon en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige lentefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Fantastisch voor als het mooi weer is of voor indien u naast uw lentefeest een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze super lekkere gastronomische meesterwerkjes. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse basisingrediënten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Gesitueerd bij Groot-Loon is er in de omgeving zeer veel interessants te ontdekken. U kan de omliggende prachtsteden zoals Groot-Loon, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Groot-Loon combineert stijlvolle feestzalen met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw lentefeest. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de sprookjesachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk lentefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Groot-Loon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame horecateam lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk lentefeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een lentefeest in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Groot-Loon

Zoekt u een klassevolle locatie voor een lentefeest nabij Groot-Loon? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.