Babyborrel Kortessem

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een babyborrel in de buurt van Kortessem

Zoekt u in de buurt van Kortessem een degelijke locatie voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende evenementen zoals een babyborrel een zeer geschikte optie. In en ver buiten Kortessem is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over de organisatie van een babyborrel of soortgelijke events. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Fantastisch voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u bij uw babyborrel een toffe receptie wil houden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatieve en super verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw babyborrel volledig af. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke omgeving in de buurt van Kortessem. U kan de naburige steden zoals Kortessem, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig babyborrel van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via trein of bus is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kortessem combineert gezellige feestzalen met een idyllische tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw babyborrel. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw babyborrel heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de netjes onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw babyborrel nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Kortessem zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk babyborrel beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol babyborrel!

Maak indruk met een babyborrel in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Kortessem

Op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Kortessem? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kortessem, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.