Walking dinner Schoonbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een walking dinner in de omgeving van Schoonbeek

Zoekt u een geschikte plek nabij Schoonbeek voor het organiseren van een walking dinner? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. In en rond Schoonbeek is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie inzake het houden van een walking dinner of soortgelijke evenementen. De prima situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Schoonbeek en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle walking dinner maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in onze fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw walking dinner dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht laten plaatsvinden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een sublieme buurt vlakbij Schoonbeek. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig walking dinner? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Schoonbeek combineert stijlvolle feestzalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw walking dinner. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Schoonbeek besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Schoonbeek te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw walking dinner nabij Schoonbeek zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons bekwame horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen walking dinner beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een walking dinner in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Schoonbeek

Zoekt u in de omgeving van Schoonbeek naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw walking dinner een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.