Lentefeest Zonhoven

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een lentefeest nabij Zonhoven

Zoekt u bij Zonhoven een geschikte zaal voor een lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande evenementen zoals o.a. een lentefeest een prima keuze. In en rond Zonhoven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago als het gaat over het organiseren van een lentefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De knappe localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Zonhoven en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle lentefeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer interessant voor als het goed weer is of voor als u bij uw lentefeest een gezellige receptie wilt doen. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke gastronomische meesterwerkjes. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een schitterende buurt nabij Zonhoven. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven combineert stijlvolle zalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw lentefeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw lentefeest nabij Zonhoven zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw lentefeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een lentefeest in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Zonhoven

Zoekt u in de omgeving van Zonhoven naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.