Verjaardagsfeest Kuringen

‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Kuringen

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Kuringen voor het houden van een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede mogelijkheid. In en ver buiten Kuringen is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie als het gaat over het houden van een verjaardagsfeest of soortgelijke events. Fraai gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het verjaardagsfeest eventueel ook met alles erop en eraan in de tuin laten doorgaan. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze fijne gastronomische meesterwerkjes. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Uw genodigden kunnen ongebreideld genieten van een divers gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelegen nabij Kuringen valt er in de omgeving heel wat fraais te vinden. U kunt de naburige prachtsteden zoals Kuringen, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een geslaagd verjaardagsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Kuringen combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw verjaardagsfeest. U kunt er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw verjaardagsfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kuringen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw verjaardagsfeest nabij Kuringen zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een verjaardagsfeest in het aangename en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kuringen

Op zoek naar een geschikte locatie voor een verjaardagsfeest nabij Kuringen? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.