Huwelijksverjaardag Stevoort

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Stevoort

Zoekt u nabij Stevoort een goede stek voor een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima keuze. In en rond Stevoort is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie inzake het verzorgen van een huwelijksverjaardag of soortgelijke events. De fraaie ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Stevoort en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de talloze troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in onze fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor als het goed weer is of voor als u naast uw huwelijksverjaardag een gezellige receptie wil houden. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze lekkere gastronomische creaties. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Uw genodigden kunnen naar hartenlust proeven van een divers culinair assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag volledig af. Bovendien is ‘t Krekelhof gelegen in een fraaie buurt bij Stevoort. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Stevoort, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een geweldig huwelijksverjaardag? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Stevoort combineert stijlvolle zalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol huwelijksverjaardag kunt u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de elegante tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Stevoort te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In de prima onderhouden tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksverjaardag nabij Stevoort zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksverjaardag in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Stevoort

Zoekt u in de omgeving van Stevoort naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Stevoort maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.