Jubileum Wellen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een jubileum nabij Wellen

Op zoek naar een geschikte plek nabij Wellen voor het organiseren van een jubileum? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. In en ver buiten Wellen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie inzake het verzorgen van een jubileum of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gesitueerd langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een jubileum een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het jubileum dus ook in alle comfort in de buitenlucht laten doorgaan. Voorts serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Uw gasten kunnen smullen van een divers gastronomisch assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fraaie buurt vlakbij Wellen. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Wellen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wil u nog meer voor een onvergetelijk jubileum? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Wellen is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Wellen combineert klassevolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw jubileum. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Wellen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de elegante tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Wellen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een jubileum in het aangename en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Wellen

Zoekt u in de omgeving van Wellen naar een droomlocatie voor een jubileum? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging vlakbij het centrum van Wellen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.