Huwelijksverjaardag Kortessem

‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Kortessem

Zoekt u een geschikte plek bij Kortessem voor het organiseren van een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande gebeurtenissen zoals bvb. een huwelijksverjaardag een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie verworven in en rondKortessem aangaande het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De mooie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Kortessem en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons genieten van heerlijke hapjes in onze prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer geschikt voor als het mooi buitenweer is of voor als u naast uw huwelijksverjaardag een stijlvolle receptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze super lekkere gastronomische meesterwerkjes. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. De genodigden kunnen proeven van een divers gastronomisch assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw huwelijksverjaardag volledig af. Gelokaliseerd bij Kortessem is er in de ruime omgeving heel wat interessants te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat wil u verder nog voor een mooi huwelijksverjaardag? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kortessem combineert knappe zalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kunt u best een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksverjaardag heerlijk vertoeven. Een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksverjaardag nabij Kortessem zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Scoor met een huwelijksverjaardag in het klassevolle en gerieflijke ‘t Krekelhofbij Kortessem

Op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Kortessem? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Kortessem maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.