Jubileum Stevoort

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een jubileum nabij Stevoort

Zoekt u een locatie vlakbij Stevoort voor het organiseren van een jubileum? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima optie. In en ver buiten Stevoort is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het organiseren van een jubileum of soortgelijke evenementen. De fraaie localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Stevoort en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in onze prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het jubileum eventueel ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze super lekkere gastronomische meesterwerkjes. De menukaart is bij ons zo ruim dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen genieten van een divers culinair assortiment van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Daarenboven is ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie setting in de omgeving van Stevoort. U kunt de nabijgelegen steden zoals Stevoort, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai jubileum van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Onze locatie in de omgeving van Stevoort is overigens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort combineert gezellige feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een succesvol jubileum kunt u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra .Uw jubileum nabij Stevoort zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw jubileum genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol jubileum!

Scoor met een jubileum in het aangename en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Stevoort

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een jubileum nabij Stevoort? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.