Huwelijksfeest Bilzen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Bilzen

Zoekt u een geschikte locatie bij Bilzen voor een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse events zoals o.a. een huwelijksfeest een zeer geschikte keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een heel degelijke naam verworven in Bilzen en ver daarbuiten aangaande de organisatie van een huwelijksfeest. Gesitueerd langs de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de elegante tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw huwelijksfeest een toffe tuinreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze overheerlijke culinaire creaties. De menukeuze is bij ons zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis totaal compleet. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Gelokaliseerd bij Bilzen is er in de omgeving heel wat fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een mooi huwelijksfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is onze locatie snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Bilzen combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw huwelijksfeest. U kunt er van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de sprookjesachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk huwelijksfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksfeest nabij Bilzen zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Iedereen zal een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd huwelijksfeest!

Maak indruk met een huwelijksfeest in het klassevolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Bilzen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een huwelijksfeest nabij Bilzen? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging vlakbij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.