Receptie Limburg

‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een receptie nabij Limburg

Zoekt u nabij Limburg een degelijke plaats voor een receptie? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. In en rond Limburg is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie inzake het verzorgen van een receptie of soortgelijke feestgebeurtenissen. Genesteld aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke hapjes in onze fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het receptie dus ook in alle comfort in de tuin laten doorgaan. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. Dat alles in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse basisproducten worden bovendien op smaakvolle wijze gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw receptie op en top af. Gelegen nabij Limburg valt er in de ruime omgeving zeer veel fraais te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig receptie van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg is bovendien gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een geslaagd receptie kunt u maar beter een zeer goed geoutilleerde locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw receptie nabij Limburg nog dat tikkeltje extra magie.Uw receptie nabij Limburg zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol receptie!

Maak indruk met een receptie in het sfeervolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Limburg

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een receptie nabij Limburg? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een receptie in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.