Trouwfeest Limburg

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een trouwfeest in de buurt van Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Limburg voor het organiseren van een trouwfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima optie. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst sterke reputatie opgebouwd in Limburg en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een trouwfeest. De uitstekende localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Limburg en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de talloze troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige trouwfeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Ideaal voor als het mooi buitenweer is of voor als u naast uw trouwfeest een gezellige buitenreceptie wilt houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatieve en super verse ingrediënten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw trouwfeest volledig af. Voorts is ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke omgeving bij Limburg. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos trouwfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Limburg combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kunt u maar beter een zeer degelijk uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Limburg zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons attente team heerlijke hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Maak indruk met een trouwfeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Limburg

Zoekt u een klassevolle locatie voor een trouwfeest nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.