Seminarie Genk

‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een seminarie in de buurt van Genk

Zoekt u nabij Genk een degelijke zaal voor een seminarie? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima keuze. In en ver buiten Genk is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago wat betreft het verwelkomen van een seminarie of soortgelijke evenementen. Fraai gelegen naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een seminarie een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het seminarie absoluut ook probleemloos in de tuin laten plaatsvinden. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd en geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw seminarie af van top tot teen. Gelegen nabij Genk valt er in de ruime buurt heel wat moois te vinden. U kan de omliggende steden zoals Genk, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een mooi seminarie? Onze locatie in de omgeving van Genk is trouwens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk combineert klassevolle feestruimtes met een magische tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw seminarie. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de fabuleuze tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een seminarie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw seminarie nabij Genk nog dat tikkeltje extra cachet.Uw seminarie nabij Genk zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw seminarie genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een seminarie in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Genk

Op zoek naar een geschikte locatie voor een seminarie nabij Genk? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw seminarie een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een seminarie met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk seminarie in het fraaie ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een seminarie in een wondermooie betoverende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol seminarie te organiseren. Uw seminarie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw seminarie. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw seminarie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.