Vergadering Hasselt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een vergadering in de omgeving van Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt een goede stek voor een vergadering? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande feestelijkheden zoals o.a. een vergadering een zeer geschikte keus. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een zeer degelijke reputatie verdiend in Hasselt en omstreken aangaande de organisatie van een vergadering. De knappe situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Hasselt en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle vergadering maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u naast uw vergadering een gezellige receptie wilt houden. Dat alles is mogelijk bij het proeven van onze lekkere culinaire creaties. De menukaart is bij ons zo groot dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwaliteitsvolle en super verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze gepresenteerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw vergadering volledig af. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende setting in de omgeving van Hasselt. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een geslaagd vergadering van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als via trein of bus is ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Hasselt combineert stijlvolle feestruimtes met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw vergadering. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw vergadering aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een vergadering in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw vergadering nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw vergadering nabij Hasselt zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren team overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen vergadering beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol vergadering!

Scoor met een vergadering in het stijlvolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofbij Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt naar een droomlocatie voor een vergadering? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw vergadering een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een vergadering met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een vergadering is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk vergadering in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een vergadering in een wondermooie adembenemende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol vergadering te organiseren. Uw vergadering zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw vergadering. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw vergadering naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.