Doopfeest Kermt

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een doopfeest nabij Kermt

Zoekt u in de buurt van Kermt een degelijke stek voor een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende evenementen zoals o.a. een doopfeest een uitstekende optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke reputatie opgebouwd in en rondKermt betreffende het verzorgen van een doopfeest. De uitstekende localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Kermt en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de talloze troeven die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle doopfeest maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke gerechten in de formidabele feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Geweldig voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw doopfeest een gezellige tuinreceptie wil houden. Daarnaast serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw doopfeest af van top tot teen. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie setting bij Kermt. U kan de omliggende prachtsteden zoals Kermt, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een onvergetelijk doopfeest? Zowel met de wagen als via trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Kermt combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw doopfeest. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk doopfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Kermt. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Kermt nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Kermt zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren team overheerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk doopfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd doopfeest!

Scoor met een doopfeest in het gezellige en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Kermt

Zoekt u in de buurt van Kermt naar een droomlocatie voor een doopfeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kermt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.